Profiel: wie is Anja Vervoort?
Achtergrond
Eigenschappen en kwaliteiten
Extra


Komend uit de Brabantse zandgronden voel ik mij prima thuis dicht bij de kust.


Achtergrond
Ik ben geboren in 1959. Na een werkverleden als maatschappelijk werkster en manager in het welzijnswerk ben ik overgestapt naar het vak van coach, supervisor en adviseur. Ik heb de sociale academie gedaan, de voortgezette opleiding (VO), een opleiding tot massagetherapeut en een opleiding kunstzinnige toepassingen binnen coaching en loopbaanbegeleiding. Daarnaast heb ik diverse trainingen gedaan en cursussen gevolgd op het gebied van het coachen en trainen van mensen.


Eigenschappen en kwaliteiten
Een aantal van mijn kwaliteiten zijn: goed kunnen luisteren, creatief, zorgvuldig, humorvol, uitnodigend, verbindend en analytisch.
Ik versta de kunst van het afstemmen en open luisteren.
Sterk ben ik in het scheppen van een rustige sfeer, waarin mensen zich veilig kunnen voelen en met vertrouwen op weg kunnen gaan.
Daarnaast beschik ik over een portie humor en creativiteit, waardoor er ruimte is voor lichtheid en ontspanning in mijn manier van werken.


Extra
Ik ga er van uit dat ik als mens voortdurend in ontwikkeling ben, zolang als ik leef. Dat maakt dat ik ook altijd zal blijven investeren in mijn eigen groei, voeding en ontwikkeling.
Zo ervaar ik het moederschap ook als een zeer leerzame situatie, waarin ik mijzelf elke dag, mede door mijn kinderen, beter leer kennen.
Naast het zorgen voor mijn gezin en de mensen waarmee ik mij verbonden voel, is het goed zorgen voor mijzelf voor mij van grote waarde.
Door goed voor mijzelf te zorgen kan ik ook goed voor anderen zorgen; het is een oersimpele waarheid, waarnaar ik met vallen en opstaan geleerd heb te leven.

 

 copyright© Anja Vervoort – de Vloedlijn